Restaurant Schuitendiep wordt Wijncafé de Kade

Na 2 jaar stopt Restaurant Schuitendiep. Maar niet zonder goed afscheid te nemen. Dat doen we in een afscheidsweek. Van 20 t/m 24 september koken we nog één keer onze allerbeste gerechten. Speciaal voor jou: een van onze favoriete gasten. Daarna ga ik, Astrid, per 1 november verder met Wijncafé de Kade.

De komende tijd ziet er zo uit:

  • Tot 4 september zijn we gewoon open. 
  • Van 4 t/m 19 september zijn we gesloten, dan hebben we vakantie.
  • Van 20 t/m 24 september nemen we afscheid. Elke avond serveren we die week een speciaal samengesteld menu. Bij zijn? Reserveer snel!
  • Vanaf 1 november gaan we verder als Wijncafé de Kade.

Met Restaurant Schuitendiep hebben we een fantastische tijd beleefd. Een roerige tijd, dat wel. Maar wat hebben we genoten! Maar waarom stoppen jullie dan, horen wij je vragen. Dat zit zo. Jolan, de chef, gaat een carrière buiten de horeca najagen en sous chef Justin gaat aan de slag bij De Librije. Alleen ik blijf, en koken op het niveau van deze mannen kan ik niet. Maar liefde voor wijnen heb ik wel! Daarom ga ik verder met Wijncafé de Kade.

Om dit prachtige hoofdstuk samen met jullie goed af te sluiten, gaan wij dus nog één keer alles geven. Nog één keer Jolan’s favoriete gerechten. Nog één keer Restaurant Schuitendiep. Dat wil je niet missen toch? Reserveer snel jouw tafeltje via de knop rechtsboven.

Wijncafé de Kade

Dan dat nieuwe hoofdstuk. Wijncafé de Kade. Want de kade is een rode draad geweest in ons bestaan aan het Schuitendiep. Zolang wij er zitten is er gewerkt aan de nieuwe Kattenbrug en de verlaging van de kade. De gedachte daarachter is het samenbrengen van de mensen. Een plek die Stadjers verbindt. 

En dat gaan we doen. Mensen verbinden. Wijncafé de Kade wordt een plek waar je onder het genot van mooie wijnen en fijne hapjes een besloten partij viert. Of het nou gaat om een jubileum, verjaardag, promotie of teamuitje. Wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt! Meer informatie volgt snel. 

Zien we jou tijdens onze afscheidsweek? Reserveer snel!